Barnaktiviteter

Hos oss behöver du aldrig ha tråkigt! 

Barnen är bland det viktigaste vi har på Orsa Camping och vi jobbar hårt året om med att förstärka vår barnprodukt. Ett mål vi siktar mot är att vara en av Sveriges bästa barncampingar!

Så ser ni någon ur personalen som kryper på knäna i ett servicehus tillexempel, så är det inte konstigare än att de försöker att se servicehuset från barnens ögon.

Inför sommaren 2017 bygger vi bland annat 2 stycken till nya familjerum, vi har köpt in en till ännu större hoppkudde, vi har startat upp en aktivitetsgrupp, vi köper in bumperbåtar och Rollerracers, barnanpassar receptionen och en fixar en hinderbana till poolområdet. Utöver det har vi även anpassat vår barnmeny på vår sportbar så den ska falla alla våra barn i smaken!

I år testar vi även en ny tjänst hos oss. Om man fyller år under sin vistelse hos oss kan man få besök av våra pirater till stugan eller husvagnen. Självklart har de även med sig en present till födelsedagsbarnet! 

Har ni varit hos oss tidigare och känner att ni vill dela er upplevelse med andra familjer? Gilla oss gärna på Facebook och gå gärna in påbarnsemester.seoch betygsätt er vistelse hos oss!

Kolla gärna även in vårt aktivitetsprogram för att hålla er uppdaterade för vad som händer dag för dag! Läs mer här!