Bowling

Bowling är en sport som passar alla! Hos oss finns tolv bowlingbanor och med hjälp av lättare klot, staket och klotrännor så kan vem som helst spela. Utmana familj, släkt eller vänner i en timmes bowling och vi kan garantera er en härlig stund tillsammans!

Priser och viktig information

Priser

Bowling                                    220 kr/tim

Discobowling                             260 kr/tim

  • Observera att en bowlingtimme är 55 minuter.
  • 18-årsgräns från kl. 22.00.

Discobowling

Spela bowling på ett sätt du aldrig tidigare gjort! Hela hallen släcks ned så när som på det ultravioletta ljuset och laserstrålkastarna som får dig och dina medspelare att se läckert självlysande ut. Vi spelar en härlig blandning av gammal och ny musik med allt från schlager till den senaste radioplågan.

 

Siljan BK

Siljan BK är en ideell förening som startades av eldsjälar i Mora år 2000, långt innan det fanns en bowlinghall i Siljansregionen. Klubben har för närvarande medlemmar av alla ålderskategorier och klubben ser gärna att medlemsantalet stiger.

 

Bli medlem i Siljan BK och delta i veckoträningen. Självklart blir det mycket roligare när man tränar tillsammans! Vill ni komma i kontakt med klubben så gör ni de genom ordförande Britt-Marie Björkkvist på 076-119 44 88. Träningar tisdagar och torsdagar kl.19:00-21:00. Pris: 100 kr/person. Betalas till klubben.