Bowling

Bowling är en sport som passar alla! Hos oss finns tolv bowlingbanor och med hjälp av lättare klot, staket och klotrännor så kan vem som helst spela. Under helgerna har vi discobowling med härlig musik och häftig discobelysning. Utmana familj, släkt eller vänner i en timmes bowling och vi kan garantera er en härlig stund tillsammans!

Priser och viktig information

Priser

Bowling                                     220 kr/tim

Discobowling                           260 kr/tim

  • Observera att en bowlingtimme är 55 minuter.
  • Under fredagar och lördagar från kl. 20.00 är det 18-årsgräns om man ej är i målsmans sällskap, efter kl. 22.00 är det 18-årsgräns även då man är i målsmans sällskap.

Discobowling

Söndag-torsdag kl. 20.00-23.00
Fredag-lördag kl. 20.00-00.00

 

Spela bowling på ett sätt du aldrig tidigare gjort! Hela hallen släcks ned så när som på det ultravioletta ljuset och laserstrålkastarna som får dig och dina medspelare att se läckert självlysande ut. Vi spelar en härlig blandning av gammal och ny musik med allt från schlager till den senaste radioplågan.

 

Observera att under fredagar och lördagar från kl. 20.00 är det 18-årsgräns om man ej är i målsmans sällskap, efter kl. 22.00 är det 18-årsgräns även då man är i målsmans sällskap!

 

Björnfighten

Nu är vi gång med Björnfighten 2019/20! I Björnfighten har du chansen att utmana vänner, kollegor eller värsta konkurrenten i vinterns stora bowlingtävling.

 

Björnfighten pågår från november till april med gruppspel, slutspel och final. Anmälda lag delas in i olika grupper och alla lag i varje grupp kommer att möta varandra två gånger. Varje möte innefattar tre serier för varje spelare. Vid slutspel och vid finalen kommer ett handikappsystem tillämpas som baseras på snittet under säsongen.

 

För mer information och anmälan, kontakta oss på tel: 0250-59 40 40 eller mail info@orsabowling.se.

Seniorbowling

Bowling för dig som är 65+. Torsdagar mellan 11.00-12.00, med sommaruppehåll.
Pris: 50 kr/person.

Siljan BK

Siljan BK är en ideell förening som startades av eldsjälar i Mora år 2000, långt innan det fanns en bowlinghall i Siljansregionen. Klubben har för närvarande medlemmar av alla ålderskategorier och klubben ser gärna att medlemsantalet stiger.

 

Bli medlem i Siljan BK och delta i veckoträningen. Självklart blir det mycket roligare när man tränar tillsammans! Vill ni komma i kontakt med klubben så gör ni de genom ordförande Britt-Marie Björkkvist på 076-119 44 88. Träningar måndagar och torsdagar kl.19.00-21.00. Pris: 100 kr/person. Betalas till klubben.